torstai 27. kesäkuuta 2013

Yhdeltä istumalta ommeltu

Töistä kotii lähtö viivästyi ja vielä sen kerran kun olin laskeskellut pääseväni extra-ajoissa! Samassa yhteydessä sain Ikean mainosviestin kännykkään. Ikea kun on noin suurinpiirtein kotimatkalla ja ale ja kaikkea, niin saattaisihan sitä jotain tarvita, eikö?

Kankaat eivät olleet alennuksessa, mutta ovat vain niin ihania, värikäitä, mukavan paksuja ja pitävät värinsäkin pesussa. Uusia kuoseja ei ollut montaa, mutta pinkin metsän ja hirvet yhdistävä Älgört sulatti sydämeni heti. Ja myös tiesin mitä siitä tulisi.

Ohjeena toimi Pujoliivi-blogin Nastin Messenger bag. Omastani tein hieman leveämmän. Yksinkertainen ja nerokas ohje. Tietty kun kankaassa on noin selkeä kuvio, säädin hieman palojen kanssa tehden yhden ylimääräisen sauman saadakseni hirvet läppään ja laukun miehustaan sopivasti. Sisätaskut ovat myös päällyskangasta ja vuorin saumaan taskun viereen tein pienen lenkin johon voi kiinnittää avaimet niin eivät pääse katoamaan :)






keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Päivityslaiskuutta

Ystäväni kertoi odottelevansa päivityksiä ja tajusin, että jo reilu vuosi takaperin aloitettu neule on valmis. No kuvaamiseen ja muuhun meni jokunen viikko, nyt lomalla on lopulta aikaa vääntää pärstä kameran eteen. Lisäksi neuletapaamiseen lähtiessä tapahtui kardinaalimoka, neule jäi kotiin :) Onneksi oli KIP päivä kerässä ja tuo mukanasi vie mennessäsi hengessä lankojen vaihtareista löytyi cotton viscosea josta tiskirätti tekeillä ja hiuspanta valmiina. Kuvatessa pintandwefall -bändi tuli mieleen :) Jokunen hutiotos, nämäkään ei aivan priimaa, mutta ehkä neuleet välittyy. Kerästä aikanaan hankittu ensimmäinen kerä, Sol degrade-nauhalanka ja pidennetyin silmukoin neulottu huivi ja siis mainttu cotton viscose hiuspanta (ja uudet blondit raidat).