maanantai 7. syyskuuta 2015

Kevyttä ja kiiltävää



Serkkuni täytti pyöreitä vuosia ja vaikka juhlapäivä olikin kesäinen, nyt alkaa jo olla käyttöä kevyen ilmavalle ja pehmeälle huiville. Mallina Nurmilintu ja lankan BC Garnin Silkebloom extra fino 45% silkkiä, 55% merinovillaa. Kulutus n 75g.

Omia jalkoja lämmittänään valmistui sukat. Sukkien valmiiksi saattaminen ei ole se vahvin puoleni ja jälleen se nähtiin.. ensimmäinen sukka syntyi muutamassa päivässä ja toista tahkosin lähes yhtä monta viikkoa. Ihana kimallelanka kuitenkin oli riittävä motivaatio ja valmista tuli. Hieman reilu puoli vyyhtiä meni, vaaka on kadoksissa, joten punninnen jämäkerän ehkä myöhemmin. Lankana Lanitium ex machinan Kimallesukka värissä Cherry Cabaret, ja sitähän tämä lanka juurikin on :)



Ohjeena Brainless. Kantapää on pyöreä, Kiila tulee nurjalla palmikon "nauhojen" väliin. Varpaista varteen etenemissuuntana, joka onkin suosimani suunta niissä harvoissa sukissa jotka valmiiksi saan. Kantapään kuva jäikin ensiotoksella epätarkasi, mutta kantapään muodon siitä hahmottaa, samoin kuin ihanan kimalluksen langassa!