perjantai 18. maaliskuuta 2016

Manzanilla



Sanana Manzanilla on ihana, soljuu lausuttaessa, piti oikein katsoa googlesta että mitä se tarkoittaakaan. Ensimmäinen osuma oli tietynlainen viini, no se passaa minun värivalintoihin, mutta alkuperäinen tarkoitus lienee viitata kamomillaan. Monessa neuleessani näyttää olleen värejä ja niin täässäkin. Paneelit hieman eri sävyä ja kaksi punaista lisää raitoihin. Lankana ihanainen Canopy 50% Baby alpacaa, 30% Merinovillaa ja 20% Bambuviskoosia, yhteensä 100% pehmeää täydellisyyttä.
Hihat tein täysimittaiseksi ja muutenkin piti vähän silmukoita laskeskella, kun oma lankani oli hieman ohjeen lankaa ohuempaa. Lopputulos jälleen suosikkimateriaalia.

Minä ja paita ehdimmen jo piipahtaa pikku koulutusreissulla ja myös keskeisemmässä Euroopassa oli varsin koleaa ja neuleet tuli tarpeeseen. Myös uusi puhelimeni oli odotellut uutta suojaa ja reissuun piti sellainen saada, tai tehdä jo aloitettu valmiiksi ja puhelin ja omistaja ovat myös tähän tyytyväisiä :) Tässä lankana Isagerin Plant Fiber kaksinkertaisena. Kuvat jälleen Essin käsialaa, Essin lankanurkkauksessa. Malli oli vähän väsynyt ja flunssan kourissa, joten neule ja virkkuu pääosassa :)